Varrásoktatás

Új plakát

“Küldetésem, hogy megszerezd nálam mindazt a tudást és készséget, mely szükséges ahhoz, hogy csodás ruhakölteményeket, kreatív dolgokat varrj, megvalósíthasd jobbnál jobb ruhaterveidet és büszke legyél alkotásaidra.

Ezért kidolgoztam egy olyan rendszert, mely új alapokra helyezi a varrástanulást, egyedülálló módszereket vezettem be, a hagyományostól eltérő programokat és csomagokat dolgoztam ki.

Kialakíthatod saját órarendedet – otthon is lehetőséged van a tanfolyamra – egyéni céljaid szerint tanulhatsz”

Batári Györgyi

a Couture Divatműhely vezetője

Kezdőknek – Alapok

Ajánljuk azoknak, akik még soha nem varrtak, vagy bizonytalanok az alapokban. További részletek

images (67)

 

Haladóknak – egyéni program szerint
Akik már tisztában vannak az alapvarrással, nem okoz nekik gondot az egyszerűbb ruhadarabok összeállítása, azok már tovább léphetnek a következő szintre, ahol megtanulják a nehezebb fogásokat, trükköket. További részletek

 

Workshop – Alkoss bátran! Mi segítünk!
Ez a legkreatívabb része tanfolyamainknak. A résztvevők az általuk választott szabásminta alapján szakmai segítséggel megvarrják, méretre igazítják az adott ruhadarabot, vagy egyéb kreatív  tárgyakat (pl. táska, játék stb.) készíthetnek. További részletek

 

Figyelem! Ha nem tudsz varrógépet hozni, attól még ne mondj le a tanfolyamról. Két gépet mi is fel tudunk ajánlani > ezt a jelentkezésnél az Üzenet részben kell jelezni!

Jelentkezz mielőbb e-mailben: info@divatmuhely.hu vagy a Jelentkezési lap kitöltésével >> itt

Share On Facebook
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Contact us