Tanfolyami szabályzat

A tanfolyamon való részvétel a teljes tanfolyami díj előre történő befizetésével lehetséges. A befizetés átutalással történhet. A jelentkezés elküldése után e-mailünkben megadott bankszámlaszámra kell a díjat átutalni. A befizetés esedékességéről e-mailben küldünk értesítőt.

Egy-egy tanfolyam csak minimum létszám esetén indul el. Ez helyszínenként, illetve időszakonként változó.

 

Órák lemondása:

Kérjük, vedd figyelembe, hogy óralemondás esetén nincs lehetőség az óradíj visszautalására, és a lemondott óra pótlását sem tudjuk biztosítani. Ennek az az oka, hogy az óradíjat igyekeztünk a lehető legkedvezőbb árral kikalkulálni, és ez csak úgy lehetséges, ha az órákon minden résztevő megjelenik. Mivel nincsenek párhuzamos csoportjaink, ezért másik csoportban való órapótlást nem tudjuk megoldani. Illetve utólag nincs lehetőségünk további terem bérlésére 1-1 fő részére.

Egy-egy tanfolyami foglalkozás abban az esetben marad el, ha a résztvevők min. 50%-a előre lemondta az órát, illetve a tanfolyam vezető bármilyen oknál fogva törölte a foglalkozást. Csak ezekben az esetekben szervezünk további foglalkozásokat az elmaradt órák pótlására.

A jelentkezés a tanfolyami teljes díj befizetésével érvényes. A jelentkezés egyben a fenti feltételek elfogadását is jelenti!

 

Share On Facebook
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Contact us