Haladóknak

images (77)

Akik már tisztában vannak az alapvarrással, nem okoz nekik gondot az egyszerűbb ruhadarabok összeállítása, azok már tovább léphetnek a következő szintre, ahol megtanulják a nehezebb fogásokat, trükköket.

Mivel elég nagy eltérés lehet a résztvevők szakmai tudása közt, ezért a haladóknak szóló programban EGYÉNILEG tanulunk mindenkivel. A saját tervei, elképzelései alapján összeállítjuk a számára legmegfelelőbb képzési tervet. Tehát nem erőltetjük rá senkire az ujja bevarrást, ha ő tudja, hogy kreatív tárgyakat fog majd otthon készíteni.

 

56414e19f03fee36f49daa3238dbabba ba459f82dea7a8df5b4df5b8ad5788cc

Tehát ha valaki csak lakástextíliát, kreatív tárgyakat, vagy gyerekruhákat szeretne varrni, nekik azokat a fogásokat tanítjuk meg, melyek ezeken a területeken használhatók.

Ha a női ruhákat, kabátokat, kosztümöket stb. szeretné a jövőben megtanulni, akkor velük átvesszük az elkészítésükhöz tartozó alkatrészeket, lépéseket.

Ha mindegyikbe bele szeretne kóstolni, akkor az adott óraszám keretein belül és az egyéni felkészültség és haladás függvényében fogunk tanulni.

További órák vehetők egyéni megállapodás szerint!

A lényeg, az EGYÉNRE SZABOTT OKTATÁS!

 

Ha már haladó szinten varrsz, akkor a program végére képes leszel:

  • bonyolultabb varratokat elkészíteni
  • a Burda szabásmintáit értelmezni és a varrási műveleteket már saját magadtól tudni fogod
  • a szabásminták alapján szabni és bonyolultabb ruhát megvarrni
  • a választott ruhán keresztül (szoknya és/vagy felső/nadrág/kabát) az egyes varrási műveleteket (pl. kihajtós gallér, kézelő, ujja hasíték stb.) elkészíteni, amit más darabokon is már tudsz alkalmazni
  • egy szoknyát/felsőt/nadrágot/kabátot megvarrni

 

EGYÉNRE KIDOLGOZOTT PROGRAM!

Saját varrásoktatásaimon elkötelezett vagyok abban, hogy mindenki azt tanulja, amire szükége van! Az egyéni célok határozzák meg a program alapját!

Jelentkezz mielőbb e-mailben: info@divatmuhely.hu vagy a Jelentkezési lap kitöltésével >> itt

Share On Facebook
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Contact us