Csomagajánlatok

1 a csomag

10 órás: Otthon szeretnél elmélyedni, gyakorolni? Akkor ezt a csomagot neked találtuk ki! Az órán megtanulod az egyéni céljaidhoz szükséges műveleteket, megkapsz minden útmutatót, egy-egy kész mintadarabot kapsz otthonra, melynek elkészítését átbeszéljük, megmutatom, otthon pedig a mintadarab és a jegyzetek alapján elkészíted. Jegyzetek, képes útmutatok alapján elsősorban otthoni gyakorláson alapul ez a csomag.

15 órás: Nincs időd, kedved hosszabb tanfolyamra járni? Gyorsan szeretnél haladni? Akkor ez neked való! Az órai munkán kívül otthonra is kapsz feladatokat, majd a következő órán kiértékeljük. Az egyéni céljaid szerint meghatározott programban a szükséges tudást megkapod az órán, tempódtól függően 1-2 munkadarabot az órán elkészítesz, a gyakorlás viszont otthon történik. A kurzus végére egy ruhadarabot (egyszerű szoknya v. felső) készre varrunk együtt.

24 órás: Mindent az alapoktól! Ha haladó vagy, akkor személyre szabott programot állítunk össze. Ez a legteljesebb, legkomplexebb csomag, melyben a kibővített tudásanyaggal akár 3 ruhát is lehetőséged lesz elkészíteni, sok-sok praktikus szakmai fogással, részletes útmutatókkal. Minden olyan ismeretet megszerzel itt, ami még a szakmai könyvekben sem szerepel! A program itt is egyéni célok alapján épül fel.

Összeállíthatod egyéni csomagjaidat is: pl. először egy 10 órásat, utána egy 15 órásat is vagy Bővített csomagot is választhatsz, egyéni fejlődésed szerint.

Workshop

Kinéztél egy modellt, melyet szabásminta alapján szeretnél megvarrni, de nem mered egyedül?

Hiába ott a szabásminta, de félsz, hogy elrontod a ruhát? Jó lenne, ha valaki ott állna melletted és elmondaná, mit hogyan kell kiszabni, összeállítani, megvarrni?

Gyere el egy-egy workshopra, ahol szakmai segítséget kapsz. Bővebben a workshop lehetőségről

 

A díjak Esztergom – Dorog – Tát és 20 km-es vonzáskörzetben érvényesek. Minden további más helyszín esetén kérj egyedi ajánlatot! Hívd meg barátnőidet is, és vegyétek igénybe a kedvezőbb ajánlatot!

Mit tartalmaz még a tanfolyami díj?

  • kész mintadarabokat az egyes varrástípusokból
  • a 4 részes “Varrni tanulok” tanfolyami anyagot. (összesen 70 oldalnyi anyag)
  • Egyéni stílustanácsadás (júl. 31-ig történő jelentkezésnél)

 

bónusz ajándék

Jelentkezz 2017. július 31-ig egyik őszi tanfolyamunkra vagy a júl. 22-én indulóra, és tiéd az 1 órás stíluskonzultáció!

 

plakát1

Helyszínek

  • Tát: Művelődési Ház (4 főtől)
  • Esztergom-Kertváros: Oktáv (4 főtől)
  • Budaörs (magánoktatás, ill. csoportos oktatás is)
  • Az oktatás történhet az otthonodban is.

A helyszínekről itt tájékozódhatsz.

Létszám:

Szeretnél kényelmesen otthon tanulni, de a lehető legkedvezőbb díjat szeretnéd megfizetni? Ezért is állítottunk össze ennyiféle csomagajánlatot, hogy rugalmasan tudjunk az igényekhez állni. Hívd el néhány barátnődet, ismerősödet a tanfolyamra, szervezzetek egy csoportot, és máris indulhat a program az otthonodban!

Időpontok:

Alakítsd ki saját órarended! Mindegyik csomagnál egy alkalom min. 3 órás, az alábbi felosztásban:

10 órás: 2×5 óra
15 órás: 3×5 óra vagy 4 alkalom
24 órás: Budaörsön: 3×8 óra vagy 4×6 óra / Egyéb külső helyszíneken: 8×3 óra vagy 6×4 óra

Az órák lehetnek délelőtt, délután vagy hétvégén. Órarendünknek megfelelően igazodunk az egyéni igényekhez.

Share On Facebook
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Contact us